Hvorfor skal jeg blive elev i Bygma?

5 GODE GRUNDE
TIL AT BLIVE
SALGSTRAINEE

  • Du får unik viden om B2B-salg, kommunikation,
    markedsføring og indkøb

  • Du får en eksamen på akademiniveau i faget
    ”Salg og salgspsykologi” (10 ECTS-point)

  • Du får ekspertviden om de produkter, vi sælger i Bygma

  • Du får løn fra første dag

  • Du bliver en del af et stærkt sammenhold

Så vi mener det, når vi siger, at du får en stærk uddannelse indenfor salg.

Læs mere om uddannelsen

Om uddannelsen

At være Salgstrainee i Bygma er ikke blot en uddannelse. Det er starten på noget større. Det er første skridt på en spændende karrierevej uden blindgyder.

Du får landets bedste handelsuddannelse, unik viden om B2B-salg, kommunikation, markedsføring og indkøb. Du bliver ekspert i vores produkter og bliver uddannet i at rådgive om alt fra mindre renoveringer til de største byggerier.

Uddannelsen er en 2-årig handelsuddannelse i salg og veksler mellem praktik- og skoleperioder.

Når du er på skoleophold under din uddannelse, er du sammen med alle vores andre salgstrainees på Business College Syd.

I kommer på fælles introforløb med fokus på at skabe et stærkt sammenhold, og I går sammen på et internt Bygma-hold, når I er på skole.

Som en ekstra bonus får du også en eksamen i ’Salg og salgspsykologi’, som er en akademimerkonom (10 ECTS-point). Det er et unikt add-on til uddannelsen, som du får hos Bygma, og som stiller dig endnu stærkere.

Adgangskrav

Du skal have bestået EUX, EUD, HHX, STX eller HTX samt eventuelt et ekstra skoleforløb, inden du starter.

Pratik i udlandet

Udover Danmark har vi forretninger i Island, Sverige samt på Færøerne og Grønland. Under din uddannelse får du derfor mulighed for at komme to uger i praktik i enten i Stockholm eller i Reykjavik.

Se uddannelsens forløb

Hvad siger vores salgstrainees selv?

Vi er et stærkt hold.

Hvad laver du som salgstrainee?

Som salgstrainee hos os kan du vælge retning inden for enten trælast eller værktøj.

Når du vælger trælast

…specialiserer du dig i salg og service til erhvervskunder (B2B). Du er i dialog med vores leverandører og lærer at rådgive professionelt, når kunderne ringer og bestiller materialer til alt fra køkkenrenovering til opførelsen af et nyt supersygehus.

I salgsafdelingen arbejder vi med salg, tilbudsgivning og rådgivning omkring valg af materialer. Vi finder en attraktiv og fair pris til kunden og sikrer i samarbejde med logistikafdeling og leverandører, at varen leveres til rette tid og sted.

Når du vælger værktøj

…får du et indgående kendskab til vores produkter. Det er nemlig dig, der skal servicere vores kunder, så de altid får de bedste løsninger.

I løbet af uddannelsen lærer du at rådgive og sælge, og du sørger for, at forretningen fremstår professionel og salgsklar. Du får medansvar for varebestilling, klargøring af kampagner og udregning af større tilbud.

STARTEN PÅ NOGET STORT

Drømmer du om en alsidig og spændende karriere, så søg ind som salgstrainee i Bygma.

Ansøg nu

TOPPRÆSTATIONER AF VORES HANDELSELEVER

Vi investerer i unge generationer og uddanner hvert år mange handelselever. Vores mål er at tilbyde markedets bedste B2B-uddannelse inden for salg og skabe optimale udviklingsmuligheder for vores elever, både fagligt og personligt.

I 2023 modtog en af vores handelselever DI og HK’s Fagprøvepris, hvilket gjorde os meget stolte. For andet år i træk vinder en af vores elever denne pris. Det beviser, at vores elever leverer stærke resultater i deres arbejde som salgstrainees, og at vores uddannelsesstrategi er effektiv. #startenpånogetstort

Byg din karriere hos os

I Bygma vil vi have det stærkeste hold med ind i fremtiden. Derfor har vi vores eget akademi – Bygma Akademiet, hvor vi tilbyder kompetencegivende uddannelser på alle niveauer. På den måde er vi med til at uddanne branchens bedste medarbejdere.

Salgstrainee – Starten på noget stort

Som salgstrainee i Bygma får du mulighed for en fremtid inden for salg. Hvilken retning du vil gå, afhænger af dig, din lyst og dine ambitioner. Vi tilbyder dig en bred vifte af mulige retninger – du kan fx blive sælger i en af vores forretninger, butikschef, salgschef eller måske direktør for en af vores forretninger.

Bygma Sales Excellence – Byg videre på din fremtid

Når du er færdig med din handelsuddannelse, står vi klar til at hjælpe dig med at bygge videre på din fremtid og styrke dine kompetencer. Allerede efter 1 år kan du læse videre på Bygma Sales Excellence uddannelsen.Læs mere

Bygma Salgslederuddannelse – Motivér dine medarbejder og skab struktur i salget

Er du leder i Bygma, står vi klar til at styrke dine kompetencer og udvikle dig til at gå forrest. Det sker gennem vores anerkendte salgslederuddannelse.Læs mere

Vi tilbyder dig internationalt kompetencegivende uddannelser, der giver ECTS- point, så på sigt får du en uddannelse, der kan sidestilles med en mellemlang uddannelse.

Vil du gøre karriere, så hjælper vi dig på vej. Allerede 1 år efter du har afsluttet Handelsuddannelsen som Salgstrainee, kan du bygge videre på din fremtid og styrke dine kompetencer på Bygma Sales Excellence uddannelsen.

Vi er kendt for at passe på vores medarbejdere, og på grund af vores størrelse har vi ressourcerne til at efteruddanne og videreudvikle dig.

Vi stiller krav til dig og uddelegerer ansvar, så du får plads til at gøre en forskel for andre og for dig selv.

Salgstrainee indenfor B2B

Bygma Sales Excellence

Bygma Salgsleder-
uddannelse

STARTEN PÅ NOGET STORT

BLIV SALGSTRAINEE

Se Filmen

STARTEN PÅ NOGET STORT

Drømmer du om en alsidig og spændende karriere, så søg ind som salgstrainee i Bygma.

Ansøg nu