Bliv Salgstrainee2019-08-29T14:18:19+00:00

3 GODE GRUNDE
TIL AT BLIVE
SALGSTRAINEE

  • Du får unik viden om B2B-salg, kommunikation,
    markedsføring og indkøb

  • Du får en eksamen på akademiniveau i faget
    ”Grundlæggende salg og salgspsykologi”

  • Du får et grundlæggende kendskab til de produkter, vi
    sælger i Bygma

Så vi mener det, når vi siger, at du får en stærk
salgsuddannelse.

Læs mere om uddannelsen

Om uddannelsen

Som salgstrainee foregår din uddannelse på Business College Syd. Selve uddannelsen varer 2 år og veksler mellem praktik og skoleperioder. Uddannelsen er en handelsuddannelse med speciale i salg med retning trælast eller værktøj.

I skoleperioderne er blandt andet salg, indkøb, markedsføring og kommunikation på skemaet. Du får også gennem skoleperioderne et grundlæggende kendskab til de produkter, vi sælger i Bygma.

I forløbet tager du en eksamen på akademiniveau i faget ”Grundlæggende salg og salgspsykologi”, som giver dig 10 ECTS point.

Introduktionskursus

Du starter på vores introduktionskursus, som holdes for alle nye Bygma elever på tværs af uddannelsesretninger. Kurset er med til at styrke sammenholdet blandt vores elever og trainees og giver dig samtidig en introduktion til Bygma og dit uddannelsesforløb.

Karrieremuligheder

Når du er færdiguddannet, står du med efterspurgte og anerkendte kompetencer. Vi uddanner trainees med det mål at beskæftige dem i udfordrende og spændende job i Bygma koncernen. Som salgstrainee har du mulighed for en fremtid som sælger, enten internt i en af vores forretninger eller som kørende sælger, butikschef, salgschef eller måske direktør for en af forretningerne. Vi er kendt for at passe på vores medarbejdere, og på grund af vores størrelse har vi ressourcerne til at efteruddanne og videreudvikle dig. Det er værd at huske, hvis du gerne vil se frem til et arbejdsliv med ansvar og indflydelse.

Bygma-mentor

Under din uddannelse får du en personlig Bygma-mentor, som følger dig under hele din uddannelse. Vi sørger også for, at dine opgaver så vidt muligt bliver tilpasset dine ønsker og evner.

Adgangskrav

Du skal have bestået EUX, EUD, HHX, STX eller HTX og eventuelt ekstra skoleforløb, inden du starter den 1. september 2020.

Som salgstrainee får du en stærk salgsuddannelse. Over en 2 årig periode uddanner vi dig til et af landets dygtigste salgs- og rådgivningstalenter.

Hvad laver en salgstrainee?

Salgstrainee i butikken

Når du arbejder i butikken, hjælper du de kunder, der kommer ind og hurtigt skal have de rigtige varer med ud ad døren igen. Det er for eksempel den lokale håndværker, der lige mangler skruer, savklinger og måske en ny termo-jakke til den opgave, han er i gang med ude hos en kunde.

I butikken sætter vi varer på plads, bestiller varer, gør butikken klar til kampagner, trykker tøj og sørger for, at vores kunder får de råd og den vejledning, de har brug for, så de får den bedste løsning til lige netop deres behov. Nogle gange sætter vi os ned ved skrivebordet og udregner større tilbud.

Salgstrainee i trælasten

Når du arbejder i trælasten, taler du med langt de fleste kunder over telefonen, men det sker, der kommer kunder hen til dit skrivebord. Kunderne ringer ind og bestiller de materialer, de skal bruge til deres projekter – som kan være alt fra en køkkenrenovering til opførelsen af et supersygehus.

I salgsafdelingen regner vi ud, hvor mange tagsten, spær, døre eller vinduer, kunden skal bruge. Vi finder en attraktiv pris og sikrer i samarbejde med logstikken, at varerne kan leveres til rette tid og sted. Sker der ændringer undervejs, ringer vi naturligvis til kunden med det samme.

DET STARTER HER

Drømmer du om en alsidig og spændende karriere, så søg ind som salgstrainee i Bygma.

Ansøg nu

BYG DIN KARRIERE PÅ
ET SOLIDT FUNDAMENT

Se Filmen

Mød dine nye kollegaer i Bygma Academy

Se profilerne og hør hvorfor de elsker deres forskellige job i Bygma

Mød Sebastian

Tidligere salgstrainee i Bygma Hvalsø

Mød Mikkel

Tidligere salgstrainee i Bygma Århus

Mød Julie

Tidligere salgstrainee i Bygma Odense

DET STARTER HER

Drømmer du om en alsidig og spændende karriere, så søg ind som salgstrainee i Bygma.

Ansøg nu

Praktikophold i udlandet

Som salgstrainee i Bygma kan du få mulighed for at komme to uger i praktik i Bygma Island eller Bygma Sverige. Du vil bo i Reykjavik eller Stockholm og arbejde i to forskellige forretninger.

Formålet med praktikken er at stifte bekendtskab med andre kulturer og andre måder at drive forretning på. Der vil også være tid til at opleve de to storbyer som turist.

Vores salgstrainee Morten Freund fra Bygma Vejle fortæller her om sin tur til Reykjavik.