3 GODE GRUNDE
TIL AT BLIVE
SALGSTRAINEE

  • Du får unik viden om B2B-salg, kommunikation,
    markedsføring og indkøb

  • Du får en eksamen på akademiniveau i faget
    ”Grundlæggende salg og salgspsykologi” (10 ECTS-point)

  • Du får ekspertviden om de produkter, vi sælger i Bygma

Så vi mener det, når vi siger, at du får en stærk uddannelse indenfor salg.

Læs mere om uddannelsen

Om uddannelsen

Som salgstrainee foregår din uddannelse på Business College Syd. Selve uddannelsen varer 2 år og veksler mellem praktik og skoleperioder. Uddannelsen er en handelsuddannelse med speciale i salg med retning trælast eller værktøj.

I skoleperioderne er blandt andet salg, indkøb, markedsføring og kommunikation på skemaet. Du får også gennem skoleperioderne et grundlæggende kendskab til de produkter, vi sælger i Bygma.

I forløbet tager du en eksamen på akademiniveau i faget ”Grundlæggende salg og salgspsykologi”, som giver dig 10 ECTS point.

Adgangskrav

Du skal have bestået EUX, EUD, HHX, STX eller HTX samt eventuelt et ekstra skoleforløb, inden du starter.

Bygma-mentor

Under din uddannelse får du en personlig Bygma-mentor, som følger dig under hele din uddannelse. Vi sørger også for, at dine opgaver så vidt muligt bliver tilpasset dine ønsker og evner.

Introduktionskursus

Du starter på vores introduktionskursus, som holdes for alle nye Bygma elever på tværs af uddannelsesretninger. Kurset er med til at styrke sammenholdet blandt vores elever og trainees og giver dig samtidig en introduktion til Bygma og dit uddannelsesforløb.

Se en video fra vores introduktionskursus og hør hvad Bygma kan tilbyde dig.

Hvad laver en salgstrainee?

Som salgstrainee hos os bliver du uddannet i enten en salgsafdeling eller en proff- eller byggecenterbutik – afhængigt af hvilken Bygma forretning du bliver ansat i.

Salgstrainee i salgsafdelingen

Som salgstrainee i salgsafdelingen bliver du specialiseret i salg og service til erhvervskunder (B2B). Du lærer at rådgive professionelt når kunderne ringer og bestiller materialer til alt fra køkkenrenovering til opførelsen af et nyt supersygehus. Din uddannelsesretning har speciale i træ og byggematerialer.

I salgsafdelingen regner vi ud, hvor mange tagsten, spær, døre eller vinduer, kunden skal bruge. Vi finder en attraktiv pris og sikrer i samarbejde med logistikken, at varerne kan leveres til rette tid og sted.

Salgstrainee i proff- og byggecenterbutik

Som salgstrainee i proff- og byggecenterbutik får du indgående kendskab til vores produkter. Det er nemlig dig, der skal servicere vores kunder, så de altid får de bedste løsninger. Din uddannelsesretning har speciale i værktøj og maskiner. I løbet af uddannelsen lærer du at rådgive og sælge.

Du sørger for, at butikken fremstår professionel og salgsklar, og du får medansvar for varebestilling, klargøring af kampagner og udregning af større tilbud.

Mød dine nye kollegaer

Se profilerne og hør hvorfor de elsker deres forskellige job i Bygma

Mød Sebastian

Tidligere salgstrainee i Bygma Hvalsø

Mød Mikkel

Tidligere salgstrainee i Bygma Århus

Mød Julie

Tidligere salgstrainee i Bygma Odense

STARTEN PÅ NOGET STORT

Drømmer du om en alsidig og spændende karriere, så søg ind som salgstrainee i Bygma.

Ansøg nu

Karrieremuligheder

Når du er færdiguddannet, står du med efterspurgte og anerkendte kompetencer. Vi uddanner trainees med det mål at beskæftige dem i udfordrende og spændende job i Bygma koncernen.

Som salgstrainee har du mulighed for en fremtid som sælger, enten internt i en af vores forretninger eller som kørende sælger, butikschef, salgschef eller måske direktør for en af forretningerne. Vi er kendt for at passe på vores medarbejdere, og på grund af vores størrelse har vi ressourcerne til at efteruddanne og videreudvikle dig.

Udvikling og efteruddannelse

I Bygma sætter vi fokus på din udvikling. Har du lysten og ambitionerne garanterer vi, at vi vil støtte op om din udvikling og efteruddanne dig. Vi har vores eget akademi – Bygma Akademiet – hvor vi tilbyder kompetencegivende uddannelser til vores medarbejdere og ledere.

Når du har afsluttet din handelsuddannelse i Bygma tilbyder vi dig Bygma Sales Excellence uddannelsen, som sætter fokus på din personlige udvikling og videreudvikling af dit talent i salget. Hvis du herefter har evner og ambitionerne kan du blive salgschef eller butikschef, hvor du vil komme på vores anerkendte Salgslederuddannelse, som vil styrke og udvikle dig som leder i Bygma.

Praktikophold i udlandet

Som salgstrainee i Bygma kan du få mulighed for at komme to uger i praktik i Bygma Island eller Bygma Sverige. Du vil bo i Reykjavik eller Stockholm og arbejde i to forskellige forretninger.

Formålet med praktikken er at stifte bekendtskab med andre kulturer og andre måder at drive forretning på. Der vil også være tid til at opleve de to storbyer som turist.

Vores tidligere salgstrainee Morten Freund fortæller her om sin tur til Reykjavik.

STARTEN PÅ NOGET STORT

Drømmer du om en alsidig og spændende karriere, så søg ind som salgstrainee i Bygma.

Ansøg nu

STARTEN PÅ NOGET STORT

BLIV SALGSTRAINEE

Se Filmen

STARTEN PÅ NOGET STORT

Drømmer du om en alsidig og spændende karriere, så søg ind som salgstrainee i Bygma.

Ansøg nu