Bliv Salgstrainee2018-12-11T11:43:32+00:00

3 GODE GRUNDE
TIL AT BLIVE
SALGSTRAINEE

  • Du får unik viden om B2B-salg, kommunikation,
    markedsføring og indkøb

  • Du får en eksamen på akademiniveau i faget
    ”Grundlæggende salg og salgspsykologi”

  • Du får et grundlæggende kendskab til de produkter, vi
    sælger i Bygma

Så vi mener det, når vi siger, at du får en stærk
salgsuddannelse.

Som salgstrainee får du en stærk salgsuddannelse. Over en 2 årig periode uddanner vi dig til et af landets dygtigste salgs- og rådgivningstalenter.

Karrieremuligheder

Når du er færdiguddannet, står du med efterspurgte og anerkendte kompetencer. Vi uddanner trainees med det mål at beskæftige dem i udfordrende og spændende job i Bygma koncernen. Som salgstrainee har du mulighed for en fremtid som sælger, enten internt i en af vores forretninger eller som kørende sælger, butikschef, salgschef eller måske direktør for en af forretningerne. Vi er kendt for at passe på vores medarbejdere, og på grund af vores størrelse har vi ressourcerne til at efteruddanne og videreudvikle dig. Det er værd at huske, hvis du gerne vil se frem til et arbejdsliv med ansvar og indflydelse.

Adgangskrav

Du skal have bestået EUX, EUD, HHX, STX eller HTX og eventuelt ekstra skoleforløb, inden du starter den 1. september 2019.

Hvad laver en salgstrainee?

Salgstrainee i butikken

Når du arbejder i butikken, hjælper du de kunder, der kommer ind og hurtigt skal have de rigtige varer med ud ad døren igen. Det er for eksempel den lokale håndværker, der lige mangler skruer, savklinger og måske en ny termo-jakke til den opgave, han er i gang med ude hos en kunde.

I butikken sætter vi varer på plads, bestiller varer, gør butikken klar til kampagner, trykker tøj og sørger for, at vores kunder får de råd og den vejledning, de har brug for, så de får den bedste løsning til lige netop deres behov. Nogle gange sætter vi os ned ved skrivebordet og udregner større tilbud.

Salgstrainee i trælasten

Når du arbejder i trælasten, taler du med langt de fleste kunder over telefonen, men det sker, der kommer kunder hen til dit skrivebord. Kunderne ringer ind og bestiller de materialer, de skal bruge til deres projekter – som kan være alt fra en køkkenrenovering til opførelsen af et supersygehus.

I salgsafdelingen regner vi ud, hvor mange tagsten, spær, døre eller vinduer, kunden skal bruge. Vi finder en attraktiv pris og sikrer i samarbejde med logstikken, at varerne kan leveres til rette tid og sted. Sker der ændringer undervejs, ringer vi naturligvis til kunden med det samme.

Praktikophold i udlandet

Som salgstrainee i Bygma kan du få mulighed for at komme to uger i praktik i Bygma Island eller Bygma Sverige. Du vil bo i Reykjavik eller Stockholm og arbejde i to forskellige forretninger.

Formålet med praktikken er at stifte bekendtskab med andre kulturer og andre måder at drive forretning på. Der vil også være tid til at opleve de to storbyer som turist.

Vores salgstrainee Morten Freund fra Bygma Vejle fortæller her om sin tur til Reykjavik.

DET STARTER HER

Drømmer du om en alsidig og spændende karriere, så søg ind som salgstrainee i Bygma.

Ansøg nu