Bliv Salgstrainee2018-08-31T09:58:57+00:00

3 GODE GRUNDE
TIL AT BLIVE
SALGSTRAINEE

  • Du får unik viden om B2B-salg, kommunikation,
    markedsføring og indkøb

  • Du får en eksamen på akademiniveau i faget
    ”Grundlæggende salg og salgspsykologi”

  • Du får et grundlæggende kendskab til de produkter, vi
    sælger i Bygma

Så vi mener det, når vi siger, at du får en stærk
salgsuddannelse.

Som salgstrainee får du en stærk salgsuddannelse. Over en 2 årig periode uddanner vi dig til et af landets dygtigste salgs- og rådgivningstalenter.

Du bliver uddannet i enten en salgsafdeling eller en proff- eller byggecenterbutik afhængigt af hvilken Bygma forretning du bliver ansat i.

Karrieremuligheder

Når du er færdiguddannet, står du med efterspurgte og anerkendte kompetencer. Vi uddanner trainees med det mål at beskæftige dem i udfordrende og spændende job i Bygma koncernen. Som salgstrainee har du mulighed for en fremtid som sælger, enten internt i en af vores forretninger eller som kørende sælger, butikschef, salgschef eller måske direktør for en af forretningerne. Vi er kendt for at passe på vores medarbejdere, og på grund af vores størrelse har vi ressourcerne til at efteruddanne og videreudvikle dig. Det er værd at huske, hvis du gerne vil se frem til et arbejdsliv med ansvar og indflydelse.

Adgangskrav

Du skal have bestået EUX, EUD, HHX, STX eller HTX og eventuelt ekstra skoleforløb, inden du starter den 1. september 2019.

DET STARTER HER

Drømmer du om en alsidig og spændende karriere, så søg ind som salgstrainee i Bygma.

Ansøg nu